¤ Wie

 Wie ben ik

Geboren in 1955. Natuurkundige, internet IT-er, coach/therapeut en communicatie- trainer. Op het spirituele pad studeerde ik 15 jaar Soefisme bij Pir Vilayat Inayat Khan. Ook beoefende ik gedurende langere tijd 3HO Yoga, Osho meditaties & groepen, Boeddhistische retraites, Vipassana, Advaita en Tantra.
  
  

Als klein jongetje ben ik opgegroeid in het Eindhoven van Philips en Daf met het juk en de vreugde van een katholiek milieu. Mijn zoektocht is al vroeg begonnen: het "geweten" van de omgeving waarin ik opgroeide stond ver af van mijn eigen innerlijk (ge)weten. Dit onvrijwillig buigen heeft een enorme passie voor de Waarheid opgeleverd.

Ik Studeerde Technische Natuurkunde in Eindhoven en bracht de eerste 10 jaren van mijn werkzame bestaan door als Satellietbouwer Computerprogrammeur bij Ruimteonderzoek Nederland (Leiden, Utrecht, Groningen) . Na een wereldreis van ongeveer één jaar (Turkye en India) ging ik als Software-ontwikkelaar nog eens 10 jaar het bedrijfsleven in. B2B Telemarketing, sjablonenbouw (grote MS-Word applicaties) en ontwikkelaar bij Pink Roccade. Technisch CV: www.adil-kengen.nl/webwork/cv/

Een aantal jaren geleden heb ik ontslag genomen en ben een éénmansbedrijfje als webbouwer begonnen. In 2005 ben ik daarnaast stap voor stap gestart als coach/therapeut/communicatie-trainer.


Naast mijn professionele loopbaan heb ik een leven lang afwisselend trainingen en retraites gedaan. Ongeveer chronologisch :