¤ Home

 Trouw zijn aan jezelf resulteert in Zelfvertrouwen.

In een aantal sessies kan ik je leren om op een andere manier naar jezelf te kijken. Je zult inzicht krijgen in wie je bent, hoe je jezelf in de weg zit, maar vooral hoe je trouw aan jezelf kunt zijn. Vandaaruit zullen problemen ophouden om obstakels te zijn. Trouw zijn aan jouw waarheid kan in eerste instantie pijnlijk zijn. Maar als je stand houdt dan wordt je leven lichter en ruimer en zul je meer genieten.


» Mijn inspiratie

Al mijn activiteiten, zowel de begeleiding op individuele basis als mijn trainingsactiviteiten met groepen, staan in het teken van de terugkeer naar Waarheid. Ik geloof heilig in de Kracht van de Waarheid. Met wilskracht kun je een hoop bereiken, maar als je weet wie je bent kan niets je meer van de wijs (jouw wijs) brengen.

  • Ik gebruik Zijnsgeorienteerd Proceswerk (linken en inquiry), Mindfulness en Meditatie om samen met jou de weg naar het voelen en ervaren terug te vinden zodat je een stevigheid kunt gaan voelen in het Zijn zoals je bent.

  • Ik gebruik Gestalt, Voice Dialogue, Lichaamswerk, Quantumtouch, TAT en EFT om mentale, emotionele en fysieke obstakels uit de weg te ruimen, zodat je alles mag loslaten dat je niet meer nodig hebt.  

  • Ik gebruik Transactionele Analyse (TA), Systemisch Werk, Non Violent Communication en het Gordonmodel als werk- en analysetools om op een diepe laag te begrijpen hoe de verstrikkingen werken en gedragsveranderingen te initiėren.

  • Ik vind mijn inspiratie o.a. in het Boeddhisme, Tantra, Advaita en de Course of Miracles, maar vooral in mijn eigen fouten en beperkingen, mijn eigen vermogen tot liefhebben en mijn diepste angsten: in het leven van mijn leven.